Usluge Zadovoljni klijenti su naše mjerilo uspjeha.


Grafički dizajn

Razvoj vizuelnih identiteta, dizajn aplikacija (UI/UX i dizajn web stranica, GUI za mobilne aplikacije) neke su od naših usluga iz oblasti grafičkog dizajna.


Razvoj aplikativnog softvera

Specijalizirali smo razvoj web-based aplikativnog softvera (E-Commerce, Project Management, CRM, CMS sistemi, Facebook aplikacije, On-line nagradne igre), ali razvijamo softver i za mobilne i desktop platforme.


On-line oglašavanje

Dizajn i razvoj oglasnih materijala za digitalne medije (web banneri, Facebook i Google AdWords oglasi), razvoj strategija i implementacija on-line oglašavanja za sve važnije platforme.


Hosting

Bez adekvatnih pratećih servisa, i najbolje optimizirane aplikacije mogu biti spore, poput puža (ako uopće i rade). Godinama razvijamo vlastita serverska okruženja, koja smo putem našeg Omnihost odjela učinili dostupnim i vama. Svakako saznajte više.


Konsultantske usluge i nadzor

Koliko ste puta platili previše za neku uslugu, a niste zapravo bili zadovoljni? Mi ćemo preuzeti ulogu eksperta u Vašem timu i za Vas se pobrinuti za kompletan proces narudžbe, razvoja i nadzora proizvoda ili usluge za koju smo stručni.


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!